Hoe het werkt


A. Stel uw huurvraag

Op www.huurproblemen.be kan u terecht met al uw vragen omtrent huren en verhuren. Het opzet is heel eenvoudig. Via de blauwe knop met de tekst “stel hier uw vraag” vult u de nodige gegevens in en stelt u  uw huurvraag. Gelieve de situatie waarrond u een vraag stelt zo duidelijk mogelijk te formuleren. Vervolgens stuurt u uw huurvraag gratis door naar ons.


B. Ontvang snel een reactie

Onze  bedoeling is om mensen met huurproblemen, via de blauwe vraagknop, van een eerste kort juridisch advies te voorzien. Binnen de 48 u proberen wij een advies te geven aan de hand van de doorgegeven informatie. Dit huuradvies is gratis.


C. Bijkomende vragen of hulp nodig?

Mocht u nadien nog vragen hebben of nood hebben aan ondersteuning bij het nemen van verdere stappen, dan kan huurproblemen.be u daarbij zeker helpen. Als juristen houden we ons immers al enkele jaren bezig met diverse huurproblematieken. Naast het verlenen van juridisch advies, leveren wij ook de nodige documenten tegen zeer schappelijke prijzen. Zo kan u met een gerust hart zelf het nodige doen en heeft u geen advocaat meer nodig. Klik hier om uw bijkomende vraag te stellen. Lees ook zeker onze nieuwsberichten over de laatste nieuwe ontwikkelingen uit de huur- en verhuurwereld.

Onze dienstverlening is divers. Zo kunnen we u bijvoorbeeld een eenvoudig model van huurcontract of plaatsbeschrijving bezorgen. Daarnaast leveren wij ook kant en klare aangetekende brieven, opgesteld binnen het kader van uw probleem. We helpen u met de indexatie van de huur, de eventuele opzeg of herziening van het huurcontract. Ook het opmaken van verzoekschriften voor de Vrederechter behoort tot onze dienstverlening. Deze handelingen kunt u vervolgens eenvoudig zelf doen mits een basis aan juridische kennis. Wij adviseren u graag hieromtrent. Wist u trouwens dat 72% van de mensen zelf hun huurzaken regelen voor de Vrederechter, zonder tussenkomst van een advocaat? Een tarieflijst kan u hier vinden.


Huurvraag - huurproblemen